Kurs, konferanse, kick-off eller jubileumstur for bedriften din

Firmatur

Stor gruppe mennesker som nyter et italiensk måltid sammen på toppen av en restaurant på taket.

Med hele verden som arbeidsarena, og en tro på at reiser og opplevelser knytter kolleger, og kunder, tettere sammen - skaper vi turer som begeistrer. En god firmareise vil være kulturbyggende, samt øker både produktivitet, trivsel og kreativitet i det profesjonelle rom.
Vi hjelper deg å planlegge og gjennomføre alle typer firmaturer, jubileumsturer, årsmøter, studieturer og konferanser.

Firmaturer i Norge

Det viktigste er ikke hvor langt man reiser, men følelsen av å være et nytt sted! Norge har mange flotte reisemål å lokke med, og selv den mest kresne og verdensvante reisende vil kunne glede seg over mulighetene. Escape har et enormt nettverk i Norge, og vi vil gjerne vise dere noe nytt. Bli med på tur!

Firma- og gruppereiser

Bli bedre kjent med jobben og alle de du jobber sammen med på en velfortjent utenlandsreise! Vi hjelper dere med alt som trengs for å få et vellykket opphold.

Hvorfor bestille tur med Escape

Kurs og konferanser

Vil du kombinere det faglige med det sosiale? Enhver konferanse er et skreddersydd arrangement til deg og dine kollegaer.

Våre prosjektledere hjelper deg med prosessen som starter med kreative ideer og innspill, planlegging, produksjon og gjennomføring.

Referanser

Teambuilding og aktiviteter

Ønsker du å kombinere det faglige med det sosiale, så har vi forslag til mange ulike aktiviteter som vi har god erfaring. Aktiviteter som bygger samhold, tillit og en god bedriftskultur. Det fleste aktivitetene kan gjennomføres uavhengig destinasjon.

Vårt team

Reiseblogg - Finn tips og råd til din neste firmatur!

Reiseblogg