Kurs, konferanse, kick-off eller jubileumstur for din bedrift

Firmareiser

Stor gruppe mennesker som nyter et italiensk måltid sammen på toppen av en restaurant på taket.

En vel planlagt firmatur er ikke bare er en reise, men en investering i teamets trivsel og bedriftens suksess.

Gjennom nøye sammensatte opplevelser som kombinerer eventyr, læring og teambygging, streber vi etter å skape et unikt rom der dine ansatte kan trives.

Våre erfarne prosjektledere tar seg av alle detaljer, slik at dere kan fokusere på å dyrke samarbeid, inspirasjon og resultater.

Hvorfor velge firmatur med Escape?

  • Personlig tilnærming – vi er tilgjengelige før, under og etter reisen
  • Kvalitet fremfor pris – tilpasset bedriftens budsjett, men aldri på kompromiss med det vi leverer
  • Kunnskap og skreddersøm – lang erfaring i å skape unike firmaturer tilpasset bedriftens behov, mål og ønsker
  • Kompetanse og lokale kontakter – unikt nettverk og bred portefølje på reisemål over hele verden
  • Spesielt utvalgt – håndplukket, lokalt og autentisk, gjerne utenfor masseturismen, fra by- til naturopplevelser
  • Tidsriktig og kreativitet – vi følger med på forskrifter, og trender, for å tilby både trygghet og innovative konsepter
  • Bærekraftig tilnærming – vi ser alltid etter de beste løsningene for dere, mens vi etterstreber å ivareta miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold

En vellykket firmatur som går over det forventede

Ved å kombinere det faglige med det fornøyelige, skaper vi en balanse som stimulerer kreativitet, styrker teamånden og legger grunnlag for fremtidig vekst.

Nytt og aktuelt

Firmaturer i Norge

Det viktigste er ikke hvor langt man reiser, men følelsen av å være et nytt sted! Norge har mange flotte reisemål å lokke med, og selv den mest kresne og verdensvante reisende vil kunne glede seg over mulighetene. Escape har et enormt nettverk i Norge, og vi vil gjerne vise dere noe nytt. Bli med på tur!

Selv om Lofoten nok er min storfavoritt i Norge, blir jeg bare mer fascinert av landet vårt jo mer jeg opplever og blir kjent med av naturen, menneskene, maten og mulighetene.

Firmaturer i utlandet

Med Escape sitt motto "Mer av verden" er vi opptatt av å finne de lokale og autentiske stedene. Vi jobber tett med et bredt og sterk nettverk av lokale agenter og samarbeidspartnere over hele verden for å gi dere opplevelser utenom det vanlige.

Verden er full av muligheter, og likevel får man gjerne noen favoritter man besøker igjen og igjen. For meg er Edinburgh en stødig favoritt som alltid leverer. Men byen har fått en utfordrer hos meg, nemlig Mallorca. Løsningen kan jo enkelt være det ene i år og det andre til neste år...

Om oss

Vi er en gjeng reiseglade turskreddere som produserer og planlegger firmaturer i tett samarbeid med våre lokale samarbeidspartnere i inn- og utland.

Sammen har vi en unik spesialkompetanse og lang erfaring med både små, mellomstore og store grupper. De fleste av våre turer kan tilpasses alle type grupper, men vi har et minimumskrav på 10 personer for å gjennomføre en reise.

Vårt team

Hva sier våre kunder?

Mer bærekraftige firmaturer

Et grønnere reiseliv

Escape Travel skal være en pådriver for et bedre reiseliv i møte med dagens klima- og miljøutfordringer.

Våre tjenester påvirker miljøet globalt og lokalt, og vi skal derfor ta ansvar for klima, miljø og arbeidsmiljø gjennom vår daglige drift og i samarbeid med leverandører og kunder.

Vi jobber kontinuerlig med en aktiv og bevisst holdning til bærekraft - både når det gjelder miljø, sosiale forhold og økonomiske forhold. Hvert år utarbeider vi en klima- og miljørapport gjennom Miljøfyrtårns eget verktøy.

Les mer om bærekraft i Escape Travel

Et utvalg mer bærekraftige firmaturer

Se mer

Reiseblogg – tips og råd fra våre eksperter til din neste firmatur!

Reiseblogg

Kurs og konferanser

Vil du kombinere det faglige med det sosiale? Enhver konferanse er et skreddersydd arrangement til deg og dine kollegaer.

Våre prosjektledere hjelper deg med prosessen som starter med kreative ideer og innspill, planlegging, produksjon og gjennomføring.

Les mer om mulighetene her

Teambuilding og aktiviteter

Ønsker du å kombinere det faglige med det sosiale, så har vi forslag til mange ulike aktiviteter som vi har god erfaring.

Aktiviteter som bygger samhold, tillit og en god bedriftskultur. Det fleste aktivitetene kan gjennomføres uavhengig destinasjon.

Se forslag til teambuilding-aktiviteter her